Domů - Novinky
Menu
Domů - Novinky
Co je to Anti-aging
AMPS ČR
Poradna
Akce AMPS ČR
Členství, registrace
Test dlouhověkosti
ANTI-AGING magazín
ANTI-AGING ordinace
Na Vaše dotazy odpovídá
MUDr. Monika Golková

MUDr. Monika Golková





 
 
Kdo je online
Worldwide
English speaking visitors, click here
Anti-Aging magazín
Protistarnuti.cz
Protistárnutí.cz
Hledat
hledat...
2481763
Selen pro zdraví
Autor: RNDr. Jan Kvíčala, CSc   
Monday, 18. August 2014

Selen pro zdraví Chceme-li žít zdravě až do stáří, měli bychom se o zdraví starat již od mládí – na druhé straně nikdy není pozdě na změny k lepšímu.

Až do nedávna byla a do jisté míry až dodnes je opomíjena v biologických vědách role prvků jiných než tzv. biogenních (uhlík, vodík, kyslík, síra, fosfor). Vyplývalo to ze zaměření biologických věd (biologie, biochemie, genetiky a veterinární i humánní medicíny) na organické sloučeniny, odpovědné za strukturu buňky a genetický přenos.

Celý článek ...
 
Herpetické viry jsou všudypřítomné
Autor: AMPS ČR   
Tuesday, 25. February 2014

Herpes simplex Virus Herpes-simplex typ 1 (HSV-1) je původcem oparu. Infikováno je a virus aktivně šíří více než 85% obyvatelstva. U přibližně třetiny postižených se v důsledku latentního zatížení virem periodicky objevuje opar a rovněž virově podmíněné léze v oblasti úst nebo oka.

První infekce virem se často objevuje již v dětském věku a probíhá bez symptomů. Virus často přetrvává nepozorován v nervových buňkách a příležitostně vypukne a nepříjemně se projeví v podobě svědících, pálících a mokvavých puchýřků.

Celý článek ...
 
Biologický věk: víte, kolik vám skutečně je?
Autor: AMPS ČR   
Monday, 03. December 2012

Biologický věk Samozřejmě víte přesně, jaký údaj máte v občance.
Ale víc než „kalendářní“ věk o vás prozradí věk biologický.
I o vašem skutečném stáří!

Celý článek ...
 
Hormonální dieta, jež pobláznila Hollywood
Autor: AMPS ČR   
Monday, 08. October 2012

Hormonální dieta Touha po dokonalých tělech nutí vědce vymýšlet stále účinnější způsoby hubnutí. Mezi ty nejnovější, jež pobláznily dokonce i Hollywood, patří hormonální dieta, která je založena na těhotenském hormonu hCG.

Hormony mají speciální vlastnost, že dokážou s tělem pracovat trochu jinak než běžná dieta založená na omezení stravy nebo pravidelném cvičení. Hormon hCG nastartuje v těle hubnoucí proces zaměřený především na problémové partie.

Celý článek ...
 
Káva jako zdroj mládí
Autor: AMPS ČR   
Friday, 25. May 2012

Káva Máte špatné svědomí kvůli přílišné konzumaci kávy? Buďte v klidu a honem si uvařte další šálek, vzkazují vědci a vysvětlují, že čím více kávy vypijete, tím více svému tělu prospějete. Své závěry přitom opírají o dosud nejrozsáhlejší studii souvislosti mezi spotřebou kávy, tedy především v ní obsaženého kofeinu, a předčasnou úmrtností. Na otázku, zda nejrozšířenější stimulant na světě škodí, nebo prospívá, dosud věda odpověď nepřinesla.

Celý článek ...
 
IV. Národní Anti-Aging den 21. května 2012
Autor: AMPS ČR   
Wednesday, 04. April 2012

IV. Národní Anti-Aging den 21. května 2012 Jako každý rok Vám i nyní přinášíme možnost zúčastnit se již IV. Národního Anti-Aging dne, kdy máte šanci podstoupit jednotlivá komplexní vyšetření preventivní Anti-Aging medicíny za výrazně nižší ceny, díky laskavé podpoře našich partnerů.

Celý článek ...
 
< Předchozí Následující >

Výsledky 1 - 6 z 84
 
© 2005-2011 AMPS ČR - Asociace medicíny proti stárnutí
Realizace: BTX