Domů - Novinky
Menu
Domů - Novinky
Co je to Anti-aging
AMPS ČR
Poradna
Akce AMPS ČR
Členství, registrace
Test dlouhověkosti
ANTI-AGING magazín
ANTI-AGING ordinace
Na Vaše dotazy odpovídá
MUDr. Monika Golková

MUDr. Monika Golková





 
 
Kdo je online
Worldwide
English speaking visitors, click here
Anti-Aging magazín
Protistarnuti.cz
Protistárnutí.cz
Hledat
hledat...
2482184
Detoxikací ke štíhlé postavě
Autor: Tisková zpráva - A2C Anti-Aging Clinic   

Detoxikací ke štíhlé postavě Stále se vám nedaří shodit pár kilogramů? Chybí vám energie? Pevná vůle nefunguje?
Stres a škodlivé vlivy okolí dokáží s tělem pěkně zacloumat. Zhubněte a pročistěte tělo od škodlivých látek pomocí detoxikačního programu.

Stres a dlouhodobé špatné stravovací návyky způsobí nejen větší zásoby tuků na místech, kde jsou nejvíce znatelné, ale také přispívají i ke zvýšení škodlivých látek v těle a v neposlední míře může docházet k navýšení hladiny cholesterolu v krvi. V povánočním období je navíc organismus vyčerpaný a chybí mu energie na hubnutí cvičením a dodržování razantních diet. Proto je často nejlepším řešením detoxikační program. Pročistí tělo od usazenin, pomůže vám zhubnout a zbaví vás chutí na sladké.

Detoxikační program Bio-HCG+ je vyvinut tak abyste se zbavila pouze nadbytečných tukových zásob na místech, jako jsou boky, hýždě, břicho, paže a stehna. Nemusíte se bát ztráty svalové hmoty. Tělo se v rámci detoxikačního programu přepne do spalovacího režimu celkového množství tuku, kterého lehce ztratíte obvykle 8 – 10% z celkové tělesné váhy. Celý detoxikační program je založen na principu fungování látky HCG, která je do těla běžně produkována placentou ve velkém množství během těhotenství. Pod vlivem látky HCG se rychleji spalují přebytečné tukové rezervy a matka se cítí zdravěji, energičtěji a veselá.

Princip fungování látky HCG je založen na vysílání signálu kontrolnímu centru mozku, který je zodpovědný za všechny druhy tělesných funkcí, jako je funkce štítné žlázy, metabolismus, chuti a spalování tuků. Tyto signály tlumí chutě na sladké, zrychlují metabolismus a spalování tuků.

Bio-HCG+ Je-li každý den poskytnuta malá dávka HCG, kontrolní centrum mozku se "uklidní" a nevykazuje zpětné reakce. To znamená, že normální tělesná reakce při dietě - pocit hladu – je potlačena a je aktivováno spalování tuků. V důsledku toho je možné i držet dietu, která je prakticky bez tuků a sacharidů. A dosáhnout tak ještě lepších výsledků. „Při podstoupení detoxikační kůry organismus nepřepadají náhle chutě a mlsná. I proto je mnohem jednodušší v rámci kůry upravit svůj jídelníček, protože odpadají problémy s pevnou vůlí a pocitem nenasycení.“ říká MUDr. Monika Golková, primářka A2C Anti-Aging Clinic. Detoxikační kůru vřele doporučuje většině svým klientům a dodává: „Jsem ráda, že nyní máme možnost poskytnout svým klientům tuto novinku - látku HCG skrze ampulky a nemusejí se trápit s nepříjemnými bolestivými injekcemi, tak jako je tomu v zahraničí.“

Detoxikační kůra Bio-HCG+ obsahuje celkem 24 ampulek a 90 tablet vitamínu B-complex a další důležitých minerálů. Celá detoxikační kůra ale probíhá ještě další měsíc po užívání, kdy jsou chutě stále utlumené, metabolismus běží na plné obrátky a tuky se spalují.

A2C Anti-Aging Clinic – 1. certifikovaná Anti-Aging klinika v ČR
Malé náměstí 457/13, 110 00 – Praha 1
tel: +420 724 087 505, +420 221 423 285
www.a2c.cz

 
Předchozí   Další
 
© 2005-2011 AMPS ČR - Asociace medicíny proti stárnutí
Realizace: BTX