Domů - Novinky
Menu
Domů - Novinky
Co je to Anti-aging
AMPS ČR
Poradna
Akce AMPS ČR
Členství, registrace
Test dlouhověkosti
ANTI-AGING magazín
ANTI-AGING ordinace
Na Vaše dotazy odpovídá
MUDr. Monika Golková

MUDr. Monika Golková





 
 
Kdo je online
Worldwide
English speaking visitors, click here
Anti-Aging magazín
Protistarnuti.cz
Protistárnutí.cz
Hledat
hledat...
2480424
IV. Národní Anti-Aging den 21. května 2012
Autor: AMPS ČR   

IV. Národní Anti-Aging den 21. května 2012 Jako každý rok Vám i nyní přinášíme možnost zúčastnit se již IV. Národního Anti-Aging dne, kdy máte šanci podstoupit jednotlivá komplexní vyšetření preventivní Anti-Aging medicíny za výrazně nižší ceny, díky laskavé podpoře našich partnerů.

Měsíc květen je již tradičně měsícem Anti-Aging medicíny. A stejně jako každý rok pořádá Asociace medicíny stárnutí ČR společně s A2C Clinic i v roce 2012 pro všechny příznivce medicíny proti stárnutí už IV. Národní Anti-Aging den. Začínáme v pondělí 21. května! Zastavte se v prostorách A2C Anti-Aging Clinic na Malém náměstí v centru Prahy poznat a okusit nejnovější možnosti na poli preventivní medicíny.

Díky konzultacím s MUDr. Monikou Golkovou, prezidentkou Asociace medicíny proti stárnutí a primářkou kliniky, se dozvíte spoustu informací o novinkách v oblasti preventivní a komplexní medicíny. Při příležitosti Anti-Aging dne budou představeny exkluzivní novinky v Anti-Aging medicíně prezentované na již 10. Celosvětovém kongresu Anti-Aging medicíny v Monaku.

Po celý týden od 21. května je pro Vás připraveno několik možností jak své tělo nadopovat energií, vitalitou a především zdravím na přicházející léto. Nově rozšířené testování potravinových intolerancí, které v současné době čitá už na čtyři sta položek Vám poodhalí skryté hrozby pro vaše tělo z konzumujících potravin. Současně budete moci projít celou řadou nových preventivních vyšetření, mezi která patří také podrobný rozbor biologického věku orgánů či vlasová analýza odhalující stav metabolismu a možný vznik nemocí. Na všechna tato vybraná vyšetření a ještě několik dalších poskytujeme v týdnu od 21. května výrazné slevy a nově také slevy i na výkony estetické dermatologie až 25 %.

Slevy pro IV. Národní Anti-Aging den:

  • 3500,- Kč na testování potravinových intolerancí
  • 3500,- Kč na vlasovou analýzu – rozbor obsahu minerálů v těle
  • 3500,- Kč na BioAging – měření biologického věku orgánů
  • 25 % na laserovou depilaci jednotlivých částí těla
  • 25 % na laserovou rejuvenaci pleti
  • 10 % na vyplňování, modelování a hydratování pleti do dokonalosti pomocí exkluzivního injekčního pera Anteis
  • 50 % na vstupní konzultaci a individuální poradenství jak se zorientovat ve světě potravinových doplňků

Pro všechny návštěvníky je připraven dáreček v podobě ucelené edice časopisu ANTI-AGING vycházejícího od roku 2005 a také aplikace osvěžující a liftingové masky IceMask.

Zajímavé články o anti-aging medicíně najdete na stránkách www.a2c.cz. Pro jakékoliv další informace prosím kontaktujte:

Renáta Jarošová, +420 602 234 004, Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

 
Předchozí   Další
 
© 2005-2011 AMPS ČR - Asociace medicíny proti stárnutí
Realizace: BTX